Vacature:

Frontend Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Als Frontend Developer weet je toffe oplossingen te bouwen voor onze klanten. Je hebt ervaring met Magento en WordPress websites (of wil je hier graag over inlezen) en kunt met de laatste standaarden van HTML, CSS en JavaScript interactie ontwerpen en tot leven laten komen. 

Je hebt een gestructureerde werkwijze en een focus op performance. Je schrijft schone code, bent bekend met Git en kunt het uit de voeten met libraries en frameworks die wij gebruiken. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

Je vindt het een leuke uitdaging om de wensen van de klant om te zetten in een goed presterende website, op elk type device. Dankzij jouw kennis ben jij op vele fronten inzetbaar binnen ons development team. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen als frontend developer?

Je dag start en je opent JIRA. Je kijkt in je backlog en leest je in over de tickets die aan jou zijn toegewezen. De klant heeft feedback op je proof of concept, die je toepast op de staging omgeving.

De volgende dag heb je een sprintmeeting met onze projectmanager. Voor de livegang van een redesign moet je de puntjes op de i zetten; je bouwt het design af in Elementor.

Met de Magento developer kijk je naar het toepassen van een ontwerp in Hyvä. Samen krijgen jullie Magento nog eens snel!

In het dev overleg bespreek je met mede developers de innovaties in jullie werkwijze. Door jouw focus op gebruiksvriendelijkheid en performance heb je op diverse sites betere Lighthouse scores gehaald, en deze principes hanteren jullie vanaf nu. Kortom, als frontend developer vervul je een afwisselende en uitdagende rol!

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in ruim 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op