Vacature:

Magento 2 Backend Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Heb jij al een aantal jaar ervaring met Magento 2 en ken je de backend als je broekzak? Heb je ook skills in PHP en JavaScript en ben je zelfstandig, enthousiast en creatief? Word Magento Developer bij Modern Minds!

 

Wat ga je doen als Magento Developer?

Elke dag om 10:00 uur heb je een stand-up samen met het team, dit is hét moment om je prioriteiten af te stemmen met je collega’s en eventuele vraagstukken voor te leggen om op een later moment af te handelen.

Je pakt een kop koffie en gaat weer aan de slag met een complex backend-integratieproject binnen Magento 2. Je schrijft je unit en integration tests bij nieuwe functionaliteiten, om de kwaliteitsstandaard binnen het project te garanderen.

Maandelijks heb je samen met de rest van het development team een moment om de kwaliteit van development omhoog te tillen en de roadmap hiervan te bespreken.

Door te schakelen met klanten en onze projectmanager weet jij precies wat de klant wil en werk jij aan het ontwikkelen van een logische Magento 2 backend. Je krijgt er energie van wanneer jouw klanten blij zijn met hun nieuwe, conversiegerichte website. Kortom, als magento developer bij Modern Minds heb je een uitdagende en veelzijdige functie!

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in totaal 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op