Vacature:

Magento Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Heb jij al een aantal jaar ervaring met backend en/of PHP development en ben je geinteresseerd in Magento 2 development? Heb je skills in PHP, API’s en ben je zelfstandig, enthousiast en creatief? Word Magento Developer bij Modern Minds!

 

Wat ga je doen als Magento Developer?

Elke dag om 10:00 uur heb je een stand-up samen met het team, dit is hét moment om je prioriteiten af te stemmen met je collega’s.

Je pakt een kop koffie en gaat aan de slag met een complex backend-integratieproject binnen Magento 2. 

Samen met je mede Magento Developer bepaal je de beste aanpak voor het vraagstuk.

Maandelijks heb je samen met de rest van het Development team een moment om de kwaliteit van development omhoog te tillen. Met jouw input worden meerdere projecten weer een stukje beter!

Door te schakelen met klanten en onze Projectmanager weet jij precies wat de klant wil en werk jij aan het ontwikkelen van een logische Magento 2 backend. 

Je krijgt er energie van wanneer jouw klanten blij zijn met hun nieuwe, conversiegerichte website. De doorontwikkelingen heb je ook al op het netvlies en samen met de strategen overtuig je de klant van de noodzaak.

Kortom, als Magento Developer bij Modern Minds heb je een uitdagende en veelzijdige functie!

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Only Dutch speaking citizens of the Netherlands qualify, other resumes will be discarded.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Magento developer

Neem contact op