Vacature:

Magento Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Heb jij ervaring met Magento 2 en wil je onderdeel zijn van een leuk development team? Wij zijn op zoek naar een medior of senior developer met focus op frontend en/of backend. Scrum, GIT, JIRA en Slack klinken je bekend in de oren. Samen met ons team in Nederland en een team in Oekraïne zetten we perfect converterende, snelle shops op voor grote klanten.

Wat ga je doen?

Op maandag begint jouw week met een sprintcall met het gehele team in Nederland en Oekraïne. Jullie lopen door de issues toegewezen aan deze sprint. Samen met de Projectmanager en CRO Specialist bespreek je de doelen en taken van vorige week en wordt besproken wat deze week gedaan moet worden. Je werkt vervolgens gestructureerd aan de geplande issues samen met jouw collega’s.

Je meldt dat er een nieuwe patch beschikbaar is voor de Magento core, en je signaleert bij wie deze moet worden aangebracht.

Een klant komt met een interessante vraag, waar jij een geschikte plugin voor zoekt en in het functioneel ontwerp samen met de UX Designer definieert hoe dit er uit moet zien op de website. De Projectmanager plant jullie ticket in de volgende sprint in.

Door te schakelen met klanten en de Projectmanager weet jij precies wat de klant wil en werk jij aan het ontwikkelen van een logische Magento frontend. Je krijgt er energie van wanneer jouw klanten blij zijn met hun nieuwe, conversiegerichte website…

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in totaal 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op