This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Marketing Medewerker

Zuiver Group | 32 uur

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze marketing medewerker die van aanpakken weet. Voor de promotie van onze labels werk je aan meerdere projecten tegelijk en je hebt dan ook geen moeite om het overzicht te bewaren. Je overlegt regelmatig met het team over de planning en voert deze met opgestroopte mouwen uit. Je bent leergierig, hebt interesse in technische applicaties en wilt jezelf graag continue verder ontwikkelen. Jouw drive en motivatie om de organisatie verder te brengen is één van de belangrijkste succesfactoren. 

Wat ga je doen als marketing medewerker?

Als marketing medewerker voor onze eigen labels heb je een ontzettend veelzijdige job. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met de content van onze websites en het onderhouden van onze online kanalen, maar ook met het organiseren van klantevents en het optuigen en inrichten van marketing automation binnen onze organisatie. Dit doe je samen in een team van drie collega’s waarin jouw actieve bijdrage wordt gewaardeerd. Je schakelt zowel met de interne organisatie als met leveranciers.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Marketing automation opzetten en inrichten (het systeem inrichten, flows bouwen en nieuwsbrieven opstellen/schrijven)
  • Blogs schrijven en redigeren (SEO geoptimaliseerd)
  • Social media posts opstellen en bijbehorende visuals in Canva maken (plannen in Coosto)
  • Websiteteksten voor landingspages schrijven (SEO geoptimaliseerd)
  • Campagne-/advertentieteksten schrijven
  • Vacatureteksten redigeren
  • Beheer eigen websites in WordPress (7 websites)

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! Bekijk alle andere vacatures op onze vacaturepagina.

Neem contact op