This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Medewerker Operations

Zuiver Group | 32-40 uur

Wie ben jij?

Ben jij dé enthousiaste topper die wij zoeken en op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Denk je een waardevolle toevoeging te zijn op ons team van 5 medewerkers? En dat bij het leukste bureau van Nederland? Solliciteer dan snel op de functie van medewerker operations!

Wat ga je doen?

Je bent een (rijzende) ster in het geven van media-advies en zorgt er samen met je collega’s voor dat de mediacampagnes van onze klanten een succes worden. Je reserveert mediaruimte en koopt deze tegen de scherpst mogelijke tarieven in bij de uitgevers en exploitanten waar je veelvuldig contact mee hebt.

Naast het bovenstaande ben je ook verantwoordelijk voor de gehele administratieve flow. Van de invoer van een opdracht tot het opstellen van een offerte in onze backoffice. Je zorgt ervoor dat dit proces nauwkeurig verloopt en verwerkt wordt in onze backoffice.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

test

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Zuiver Media, Wind Mee en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor offline en online campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op