This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Medior UX Designer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Wil jij gebruiksvriendelijke webshops ontwerpen voor een breed scala aan klanten? En de ervaring van duizenden online shoppers zoveel aangenamer en soepeler maken? Dan zijn wij op zoek naar jou als Medior UX Designer!

Als Medior UX Designer bij Modern Minds vertaal je complexe vraagstukken van e-commerce klanten naar conversiegerichte, gebruiksvriendelijke oplossingen.

Wat ga je doen?

Als Medior UX Designer ontwerp je conversiegerichte webshops, met als doel het verbeteren van de klantreis en gebruikservaring. Met behulp van tools zoals Hotjar weet jij gebruikers te observeren en mogelijke pijnpunten te verzamelen. Omdat jij oplossingsgericht bent, kun jij hier concrete oplossingen voor ontwerpen. Met stakeholders bespreek jij de voortgang van het proces en verzamel je feedback die je in je ontwerpen kan verwerken. Samen met de developers zorg jij ervoor dat het ontwerp gerealiseerd kan worden.

  • Het verzamelen en analyseren van inzichten in tools zoals Hotjar

  • Je analyses en ontwerpvoorstellen pitchen

  • Je maakt interactieve ontwerpen in Figma of soortgelijke tools, klaar voor onze developers hand-off

  • Je verdiept je UX trends en updates

  • Je verwerkt best practices en behavioral design principes in je ontwerpen

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in totaal 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s! Bekijk al onze vacatures op onze vacaturepagina

Magento developer

Neem contact op