Vacature:

Online Campagnemanager

Wind Mee | 40 uur

Wie ben jij?

Als online campagnemanager bij Wind Mee zorg je er samen met de andere campagnemanagers en mediaspecialisten voor dat onze klanten de best mogelijke resultaten behalen. Jij gaat op de stoel van de klant zitten en bedenkt hoe online advertising bijdraagt aan hun bedrijfsresultaten. Door jouw persoonlijkheid en ervaring in het online speelveld, voelt die rol en mate van verantwoordelijkheid vanzelfsprekend voor jou.

Wat ga je doen?

  • Vertaling van mediadoelstellingen naar opzetstrategieën in diverse online mediakanalen zoals social media, display RTB, SEA, native, mobile en online video.
  • Je bent als online campagnemanager betrokken bij het uitdenken van renderende online campagnes en dagelijks bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes.
  • Proactief contact onderhouden met klanten en collega’s over lopende campagnes.
  • Afspraken maken met exploitanten op het gebied van technische mogelijkheden.
  • Signalering van marktontwikkelingen en advertentiemogelijkheden die onze klanten verder helpen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 90 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Neem contact op