Vacature:

Online Data Analist

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Volledige en correcte data, daar baseer jij jouw beslissingen op. Je analyseert gevraagd en ongevraagd trends en traffic. De Google Analytics accounts onder jouw beheer staan strak ingericht zodat Online Marketeers altijd weten dat data correct en volledig is. Maar daar houdt jouw verantwoordelijkheid niet op. Je maakt dashboards die we intern gebruiken, maar ook voor onze klanten en zorgt ervoor dat deze actionable zijn voor de eindgebruiker. Je kent Google Tag Manager en richt tracking pixels en conversies van andere platforms zoals Facebook en Google Ads hier ook mee in. Ben jij deze datageoriënteerde online data analist die we zoeken?

Wat ga je doen?

Na de daily standup maak je een analyse op de campagne van een van onze e-commerce klanten. Je hebt annotaties aangemaakt die toekomstige analyses meer duiding geven. Voor een nieuwe klant schoon je de Google Analytics profielen op: De betaalproviders zijn nog niet uitgesloten en er is geen master profiel. Jij richt hun data beter in en optimaliseert deze. Het is nog geen middag en je hebt al 2 klanten blij gemaakt!

Na de lunch vraagt een collega van Zuiver Media of je een analyse wilt doen die de impact van de tv campagne toont. Je ziet een duidelijke uplift rondom het uitzendschema en rapporteert dit terug. In de middag heb je een team meeting met de UX Expert en de Conversie Specialist, jullie overleggen de verbeterpunten van een website op basis van jouw verkregen data. Daarna werken jullie een aantal vervolgacties uit om de site te optimaliseren.

Je collega loopt langs om te vragen of het mogelijk is gegevens uit een SEO tool te koppelen aan traffic cijfers. Dat moet kunnen! Je zet dit op je actielijst voor komende week om te integreren in Datastudio…

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in totaal 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op