Vacature:

Print Specialist

Zuiver Media | 32-40 uur

Wie ben jij?

Ben jij dé enthousiaste topper die wij zoeken en op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Kan jij het overzicht goed behouden en ben je nauwkeurig? Dan zoeken wij jou! 

Altijd al willen werken bij een mediabureau, maar geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden je een leuke en veelzijdige job als Print Specialist bij een mediabureau, waar je de ruimte krijgt om het mediavak je eigen te maken. Als Print specialist maak je deel uit van een team van drie collega’s die zich vastbijten in de wereld van print media en de kennis hebben en vergaren van alle mogelijkheden en regels die het print landschap kent. Binnen dit team begeleid jij de campagnes van A tot Z voor onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het maken van creatieve voorstellen op het gebied van print.

Wil je werken bij een groeiende organisatie? Solliciteer dan snel op de functie van Print Specialist! 

Wat ga je doen?

Je bent een (rijzende) ster in het geven van media-advies, vooral op het gebied van print. Jij bent de specialist op dit brede mediumtype van dagbladen, huis-aan-huis kranten, magazines en vakbladen.  Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de mediacampagnes van onze klanten een succes worden. Je reserveert mediaruimte en koopt deze tegen de scherpst mogelijke tarieven in bij de exploitanten, waar je veelvuldig contact mee hebt en maakt de materiaalspecificaties op.

Naast het bovenstaande ben je verantwoordelijk voor de gehele administratieve flow. Van de invoer van een opdracht tot het opstellen van een offerte in onze backoffice. Je zorgt ervoor dat dit proces nauwkeurig verloopt en verwerkt wordt in onze backoffice. Je werkt hierbij in korte lijnen samen met de afdelingen Mediaplanning, Online, Account en Finance.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

test

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media, Modern Minds en Studio Bravoure zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Neem contact op