This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Projectmanager

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Wil jij als Projectmanager een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van websites? En zit plannen en organiseren in je bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als enthousiaste verbinder breng jij mensen samen. Je haalt energie uit klantcontact en als tweede natuur stimuleer jij de samenwerking binnen het team van Modern Minds. Zo zorg jij ervoor dat wij waardevolle oplossingen aan onze klanten leveren! 

Wat ga je doen als Projectmanager Development?

Binnen het team van Modern Minds zorg jij als Projectmanager ervoor dat alles op rolletjes loopt. Vanzelfsprekend ben jij het aanspreekpunt voor alle relaties en partners van Modern Minds. Het werk van onze developers wordt door jou ingepland voor een zo efficient mogelijk proces.

Je hebt structureel contact met de klant en alle wensen breng jij samen met je collega’s terug naar praktische oplossingen. Je plant, budgetteert, bewaakt de scope en borgt de realisatie van verschillende projecten tegelijkertijd. Onze softwareteams werken middels het scrum framework in sprints van twee weken. Aan jou de taak om hen hierin te coachen en ondersteunen. 

Los van je contactmomenten met het team en de klanten, werk je aan een breed scala van andere zaken. Zo voorzie je accountmanagers van inzicht voor nieuwe klanten, ben je een vraagbaak binnen het team en werk je bovenal aan het verbeteren van interne processen. Pro-activiteit wordt gewaardeerd: als je een goed idee hebt, krijg je alle vrijheid om dit op te pakken!  

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! Bekijk alle andere vacatures op onze vacaturepagina.
Magento developer

Neem contact op