This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Teamlead SEA

Wind Mee | 40 uur

Wie ben jij?

Ben jij een ster in het houden van overzicht? Kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende projecten en weet je precies wat er speelt bij een klant? Dan is dit jouw kans. Als teamlead van het SEA team heb je gegarandeerd een uitdagende baan en kan je het team én jezelf vooruithelpen. Je kent Google Ads op je duimpje en weet exact wat er nodig is om succesvolle campagnes te draaien. Je werkt voor uiteenlopende merken/webshops en zorgt dat onze klanten op basis van vooraf vastgestelde KPI’s hun doelstellingen behalen.

Wat ga je doen als Teamlead SEA?

In overleg met collega’s en de klant bepaal jij wat de beste strategie is. Je monitort lopende projecten en onderhoudt contact met de klant. Inhoudelijk werk je mee bij campagnes, maar het is vooral belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEA en dit vertaalt naar concrete verbeteringen en mogelijkheden.

Omdat we op topniveau werken en voorop willen lopen als bureau, zorgen wij ervoor dat je tijd kunt besteden aan innovatie en het continu verbeteren van je kennis. Als Teamlead SEA ben je sparringpartner en je wordt er blij van om collega’s en klanten meer te leren over het SEA vakgebied. 

Verder bewaak je het overzicht van lopende werkzaamheden en verdeel je de taken in samenspraak met de specialisten. Waar nodig breng je advies uit en stuur je het team aan. 

  • Je helpt mee aan het ontwikkelen, uitdragen en bewaken van een op maat gemaakte SEA strategie voor verschillende klanten. 
  • Je begeleidt de specialisten, zodat zij de juiste focus leggen. 
  • Je monitort lopende projecten en budgetten. 
  • Je signaleert marktontwikkelingen en vertaalt deze door.  
  • Je ontwikkelt rapportages en dashboards.
  • Je onderhoudt contact met klanten en collega’s over lopende projecten. 
  • Je bent verantwoordelijk voor accountbeheer en new business. 
  • Je werkt samen met de andere disciplines in het team, want samen zorgen we voor het beste resultaat. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

testtestestst testtestest sttesttestests ttest esteststte sttesteststte sttest stst

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! Bekijk alle vacatures op onze vacaturepagina.

Neem contact op