Vacature:

Development consultant

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

De Development Consultant van Modern Minds is de schakel die succes brengt tussen de klantwens en development taken. Jij inventariseert de behoeften van de klant en signaleert mogelijkheden om onze specialisten efficiënt in te zetten. Jij weet hoe je technische zaken moet vertalen naar een begrijpelijk en zakelijk sluitend verhaal naar onze klanten. Daarnaast streef je ernaar duurzame relaties met onze klanten op te bouwen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Vacature Marketing Medewerker - Werken bij Zuiver Group

Wat ga je doen als Development consultant?

Als interne product owner ben jij de vraagbaak voor onze klanten. Of het nu een redesign, ERP integratie of platform migratie is, jij komt tot passende oplossingen voor het gestelde vraagstuk en draagt ook proactief innovaties aan.   

Doordat we enorm veel kennis hebben opgedaan binnen honderden projecten kun je met ondersteuning van je specialistische collega’s goed advies geven. Je definieert samen met de klant een technische roadmap op basis van hun bedrijfsdoelstellingen. Hieruit beveel je op te pakken development projecten aan.

Samen met de Project Manager vertaal je al deze roadmaps naar de actuele sprintplanning zodat we beloftes waar kunnen maken.  

Je hebt regelmatig overleg met onze technische integratie partners, zodat je op de hoogte blijft van bestaande functionaliteiten die we weer toe kunnen passen in bestaande en toekomstige projecten.

Ook voor nieuwe aanvragen draai jij je hand niet om: samen maken we het beste voorstel voor potentieel nieuwe klanten.

Proactiviteit wordt gewaardeerd: als je een goed idee hebt, krijg je alle vrijheid om dit op te pakken!  

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Magento developer

Neem contact op