Over ons

Het begon allemaal in 2007 met twee mannen die zonder enige kennis van media heilig geloofden in een marktonderscheidende backoffice. In de avonduren begonnen zij met het bouwen van software voor mediabureaus. En toen kwam het moment, the point of no return: de geboorte van Zuiver Media in 2009 en daarmee ook de droom om de mediabranche op zijn kop te zetten.

Hoe Zuiver begonnen is...

Geboorte Zuiver Media
In 2009 is Zuiver Media geboren. Vanuit de droom om de mediabranche op zijn kop te zetten. En na ruim 14 jaar kunnen wij wel stellen dat die droom werkelijkheid is geworden.
Google Partner
Al sinds 2011 mogen wij ons gecertificeerd Google Partner noemen. Onze agencies zijn gespecialiseerd in Google. En onze specialisten, die scholen zich continu bij. Up-to-date blijven is namelijk key in het veranderlijke medialandschap.
FD Gazellen
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En Zuiver Media is hierin niet achtergebleven. Groeien zit nou eenmaal in ons DNA.
PMA Lidmaatschap
Het Platform Media Adviesbureaus is de brancheorganisatie voor zeventien media adviesbureaus. Ook wel de eredivisie in het vakgebied genoemd. En daar is Zuiver Media sinds 2014 trots onderdeel van.
Top 3 in MT1000
MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. En Zuiver Media heeft 4 jaar op rij een top 3 positie in de categorie media-advies weten te behalen.
Top 3 in Emerce100
In de Emerce100 worden de best presterende bedrijven in de e-business en marketingbranche van het afgelopen jaar gepresenteerd. En Zuiver Media is niet onopgevallen gebleven, met 3 benoemingen op rij.
Verhuizing naar Rotterdam
Sinds de start in 2009 is er een hoop gebeurd. Ooit begonnen met 2 man in Den Haag, in 2021 uitgevlogen naar Rotterdam en ondertussen uitgegroeid tot een organisatie van ruim 55 medewerkers.
Overname Modern Minds & Oprichting Wind Mee
Na jaren onze klanten op off- en online gebied bediend te hebben, werd het tijd om onze expertise nog verder uit te breiden en onze diensten toe te splitsen: Modern Minds werd overgenomen en Wind Mee werd geboren.
01
02
03
04
05
06
07
08
2009
2011
2012 t/m 2020
2014
2017 t/m 2020
2018 t/m 2020
2020
2021
Over Zuiver Media

Over Zuiver Media

Zuiver Media, het mediabureau voor ieder merk dat groot wil worden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder merk door middel van het juiste media-advies kan groeien. Wij zijn specialist in het mediasegment en kunnen goed overweg met complexe markten en echte ondernemers. Op de een of andere manier hebben wij hier een speciaal gen voor. En daar maken we graag gebruik van.

Over Wind Mee

We leven momenteel in een wereld waar online steeds meer de norm wordt en digitalisering de weg vooruit is. Als online agency gaan wij volledig met deze nieuwe realiteit mee, met de Wind Mee noemen we dat. En hier kunnen de merken van vandaag niet in achterblijven. Wij zijn Wind Mee, hét online marketing bureau waar passie, creativiteit en data voorop staat.

Over Wind Mee
Over Modern Minds

Over Modern Minds

Wij zijn Modern Minds, een team van e-commerce experts die toffe websites bouwen. Onze moderne geeks ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites en webshops. Door onze expertise in e-commerce en development te combineren, maken wij van iedere website een succes.

Onze bedrijfscultuur

Werkgeluk, voor sommigen wellicht een kriebelwoord. Maar laten we er niet omheen draaien: een groot deel van onze tijd brengen we door op ons werk. Je kan dus wel stellen dat het belangrijk is om gelukkig te zijn in je functie én met je collega’s. En daarom staat werkgeluk bij Zuiver Group op nummer één. Hoe wij daarvoor zorgen?

Onze knappe koppen

De titel spreekt eigenlijk voor zich. Want zonder onze knappe koppen, geen Zuiver Group. Onze specialisten zijn namelijk het kloppend hart van onze labels. Allen met een passie voor media, online marketing en web development. En voor elkaar natuurlijk. Want bij Zuiver Group werken we niet alleen met elkaar, maar zijn we er ook voor elkaar. Maak jij binnenkort deel uit van ons hechte team?

Onze klanten

Drie gespecialiseerde agencies waar talent wordt herkend en gekoesterd. Waar talent de ruimte krijgt om te groeien, als specialist én collega. Samen werken wij aan de meest uitdagende en uiteenlopende opdrachten.

Neem contact op