Vacature:

(D)OOH Specialist

Zuiver Media | 32-40 uur

Wie ben jij?

Zuiver Media zoekt een bruisende, energieke & enthousiaste medewerker met affiniteit voor media en voor buitenreclame in het bijzonder. Kent het out of home landschap voor jou geen geheimen en ontwikkel je graag effectieve mediastrategieën uit voor onze klanten? Dan zoeken we jou.

Als (Digital) out of home specialist maak je deel uit van een team van vier collega’s die zich vastbijten in de wereld van out of home media en de kennis hebben en vergaren van alle mogelijkheden en regels die het out of home landschap kent. Binnen dit team begeleid jij de campagnes van A tot Z voor onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het maken van creatieve voorstellen op het gebied van out of home media.

Jij brengt niet alleen frisse ideeën en energie, maar je bent ook nieuwsgierig naar recente ontwikkelingen in de branche. Je proactieve houding, vermogen om kansen te identificeren en uitdagingen aan te gaan, maakt je tot een waardevolle aanwinst voor ons team. 

Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent die ons zal helpen bij het versterken van ons team en Zuiver Media als label? Wacht dan niet langer met solliciteren!

Wat ga je doen?

Je adviseert klanten op het gebied van (D)OOH mediastrategieën en -planning, met als doel het best mogelijke resultaat te realiseren wat aansluit op de doelstellingen van de klant. Daarbij maak je gebruik van de nodige tools en onderzoeken om het advies te onderbouwen en kracht bij te zetten.  

In een team met andere specialisten ben je verantwoordelijk voor het gehele proces: van briefing tot en met evaluatie. 

Taken (D)OOH Specialist

  • Uitdenken van (D)OOH mediastrategieën en de vertaling naar creatieve mediavoorstellen voor de diverse OOH mediakanalen, zoals snelwegmasten, abri’s, A0-borden, digitale schermen en ook programmatic.
  • Uitvoeren marktonderzoek en doelgroepanalyses.
  • Opstellen van begrotingen, inkooprapportages, materiaalspecificaties en verwerking in ons ordersysteem.
  • Reserveren van de advertentieruimte en de campagnemanagers begeleiden in de opzet en uitvoering van de campagnes.
  • Onderhandelen met media-exploitanten om de meest effectieve en kwalitatieve campagnes te realiseren binnen gestelde budgetten en doelen.
  • Contact onderhouden met klanten, exploitanten en collega’s over lopende campagnes.
  • Signalering en doorvertaling van marktontwikkelingen.
  • Accountbeheer en ondersteuning bieden bij new business projecten om de groei van het bedrijf te stimuleren.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

test

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media, Modern Minds en Studio Bravoure zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 90 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Neem contact op