This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Junior Online Marketing Consultant

Wind Mee | 40 uur

Wie ben jij?

Ben je net afgestudeerd? Of heb je al enige werkervaring opgedaan maar wil je je talenten verder ontwikkelen binnen online marketing? Dit is je kans om te solliciteren als junior online marketing consultant. Lijkt het je een uitdaging om dagelijks bezig te zijn met het selecteren van geschikte online kanalen, het uitdenken van online mediavoorstellen en klanten in heldere taal te overtuigen van jouw aanpak? Dan zit je bij Wind Mee goed!

Aan de hand van een uitgebreid coachingstraject leren we je klantbriefings juist te interpreteren, online data en doelgroepen te analyseren en klantbehoeften en doelstellingen door te vertalen naar middelen en onze diensten. Zo word je helemaal klaargestoomd als junior online marketing consultant.

Wat ga je doen?

 • Als junior online marketing consultant ontwikkel je goed onderbouwde online (media)voorstellen met als doel het behalen van de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Met de hulp van vakkundige collega’s ga je actief aan de slag met kanaalkeuzes, budgetverdeling en bijbehorende aanpak. Vervolgens creëer je een digitale mediastrategie waarbij al deze onderdelen met elkaar verbonden zijn. In een team met andere mediaspecialisten ben je verantwoordelijk voor het gehele proces: van briefing tot en met evaluatie.

  • Met collega’s sparren over digitale mediastrategieën en deze vertalen naar creatieve en concrete mediavoorstellen voor diverse online mediakanalen als social media, display RTB, SEA, online video, mobile, native en influencers.
  • Vergaren van inzichten en het maken van (concurrentie)analyses met behulp van mediatools en marktonderzoeken.
  • De campagnemanagers van informatie voorzien, zodat zij op een juiste wijze de doelstelling van de klant weten te vertalen in de opzet en uitvoering van de campagnes.
  • Media-inkoop en het opstellen van begrotingen.
  • Contact onderhouden met klanten en collega’s over lopende campagnes.
  • Je verdiept je in nieuwe (technische) mogelijkheden en maakt in overleg met de teamlead afspraken met exploitanten over verdere samenwerkingen op het gebied van online advertising.
  • Signalering en doorvertaling van marktontwikkelingen en advertentiemogelijkheden die onze klanten verder helpen.
  • Je draagt bij aan new business projecten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

testtestestst testtestest sttesttestests ttest esteststte sttesteststte sttest stst

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! Bekijk alle andere vacatures op onze vacaturepagina.

Neem contact op