Vacature:

Online Marketing Consultant

Wind Mee | 40 uur

Wie ben jij?

Kan jij razendsnel klantbriefings interpreteren? Online data en doelgroepen analyseren? Scherpe online mediastrategieën bedenken en klanten in heldere taal overtuigen van jouw aanpak? Als Online Marketing Consultant doe jij het allemaal!

Als Online Marketing Consultant ben je de sparringpartner en adviseur voor (online) marketeers, e-commerce managers en directieteams. Als je met de klant aan tafel zit, wil je weten wat hun behoeften en doelstellingen zijn. Door de juiste vragen te stellen vertaal jij die moeiteloos naar middelen en onze diensten.

Wat ga je doen?

Je adviseert klanten op het gebied van digitale mediastrategieën en -planning, met als doel het behalen van de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Daarbij bevind je je in het speelveld van goede customer experience, realisatie van business doelstellingen en begrijp je hoe je data moet doorvertalen en datapunten met elkaar moet verbinden. Vervolgens creëer je een digitale mediastrategie waarbij al deze onderdelen met elkaar verbonden zijn. Door het gebruik van begrijpbare taal maak jij complexe materie relevant voor onze klanten.

In een team met andere specialisten ben je verantwoordelijk voor het gehele proces: van briefing tot en met evaluatie. Bij voorkeur heb je ervaring aan de bureauzijde in een vergelijkbare functie of heb je een achtergrond in het opzetten en optimaliseren van campagnes en ambieer je nu een meer adviserende rol.

  • Uitdenken van digitale mediastrategieën en de vertaling naar creatieve en concrete mediavoorstellen voor diverse online mediakanalen als social media, display RTB, SEA, online video, mobile, native en influencers.
  • Vergaren van inzichten en het maken van (concurrentie)analyses met behulp van mediatools en marktonderzoeken.
  • De campagnemanagers begeleiden bij het vertalen van de doelstelling van de klant in de opzet en uitvoering van de campagnes.
  • Media-inkoop en het opstellen van begrotingen.
  • Contact onderhouden met klanten en collega’s over lopende campagnes.
  • Afspraken maken met exploitanten over nieuwe mogelijkheden en verdere samenwerkingen op het gebied van online advertising.
  • Signalering en doorvertaling van marktontwikkelingen en advertentiemogelijkheden die onze klanten verder helpen.
  • Accountbeheer en new business.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

testtestestst testtestest sttesttestests ttest esteststte sttesteststte sttest stst

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 90 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Neem contact op