Vacature:

PHP/JavaScript Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Als PHP Developer weet je ook zonder Stack(Overflow|Exchange) toffe oplossingen te bouwen voor onze klanten. Je weet je in te lezen op Magento en WordPress en kunt met PHP en JavaScript een heel eind komen. Je hebt een gestructureerde werkwijze dankzij GIT. Je schrijft schone codes, bent bekend met Git en kunt het een en ander met JavaScript. Je vindt het een leuke uitdaging om de wensen van de klant om te zetten in een werkende website. Dankzij jouw kennis ben jij op vele fronten inzetbaar binnen ons development team. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je dag start en je opent JIRA & Slack. Je kijkt in je backlog en leest je in over de uitdaging die aan jou is toegewezen. Om 13:00 uur heb je de code klaar en vraag je je collega’s om een code review. Ondertussen sleep je je tasks naar done.

De volgende dag heb je een sprintcall met onze Projectmanager. Voor een vaste klant moet er een upgrade gedraaid worden, precies een taak voor jou. Daarna overleg je met de UX Developer hoe haar ontwerp het best in de frontend tot z’n recht komt.

Er komt een bug binnen op een site: je kijkt gelijk in de code wat er mis kan zijn gegaan en rolt een oplossing uit die je samen met een collega doortest. Als de tickets zijn gedaan lees je je in op nieuwe plugins, code bases, CI/CD en de best practises uit DevOps.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in totaal 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op