This content has been archived. It may no longer be relevant

Vacature:

Social Media Specialist

Wind Mee | 40 uur

Wie ben jij?

Weet jij als geen ander hoe je klantdoelstellingen doorvertaalt naar effectieve social campagnes met slimme strategieën? Zie jij direct wat er beter kan in een online campagne en hoe je deze optimaliseert? Volg je de nieuwste mogelijkheden binnen social media kanalen op de voet? Dan ben jij de Social Media Specialist die we zoeken!

Als Social Media Specialist zorg je er samen met de andere mediaspecialisten voor dat onze klanten de best mogelijke resultaten behalen. Jij gaat op de stoel zitten van de klant en bedenkt hoe online advertising bijdraagt aan hun bedrijfsdoelstellingen. Naast het uitdenken van de strategie ben je verantwoordelijk voor het opzetten, optimaliseren en analyseren van campagnes op Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, TikTok, Pinterest en LinkedIn. Jij bent hét aanspreekpunt voor klantenteams wanneer het gaat om social media.

Wat ga je doen?

  • Als Social Media Specialist vertaal je mediadoelstellingen naar opzetstrategieën in diverse social media kanalen. Met doorgroeimogelijkheden naar andere mediakanalen als display RTB, SEA, native, mobile en online video.
  • Je bent betrokken bij het uitdenken van online social campagnes en dagelijks bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes.
  • Het maken van diverse presentaties en analyses.
  • Proactief contact onderhouden met klanten en collega’s over lopende campagnes.
  • Afspraken maken met exploitanten op het gebied van technische mogelijkheden.
  • Signalering van marktontwikkelingen en advertentiemogelijkheden die onze klanten verder helpen.
  • Je deelt jouw kennis en expertise intern en extern middels bijvoorbeeld kennissessies en blogs. Jouw kennis zorgt ervoor dat de mediaplannen van onze mediaspecialisten steeds beter worden.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! Bekijk alle vacatures op onze vacaturepagina

Neem contact op