Vacature:

Stage Online Marketing

Wind Mee | 24-40 uur

Wie ben jij?

Ben je op zoek naar een toffe stage Online Marketing waarbij je meewerkt in het team? Ben je een creatieve duizendpoot, houd je van (web)teksten schrijven en gaat je hart sneller kloppen van een hoge conversieratio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een leergierige Online Marketing Stagiair(e) die ons team wil komen versterken.

Je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam in een groot team professionals met verschillende expertises. Ons doel is om jou binnen enkele maanden alles te leren op het gebied van content marketing, social media marketing, SEO, SEA en e-mailmarketing, maar er is natuurlijk ook een hoop ruimte voor eigen initiatieven én gezelligheid.

Wat ga je doen?

  • Tijdens je stage Online Marketing ben je deels verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken, uitvoeren en evalueren van online marketingcampagnes voor verschillende klanten.
  • Nieuwsbrieven opstellen voor diverse klanten.
  • Social media marketing en blogs schrijven.
  • SEO (Search Engine Optimisation).
  • Schrijven van (product)teksten.
  • Analyseren van lopende campagnes. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Neem contact op