Vacature:

Stage Operations

Zuiver Group | 32-40 uur

Wie ben jij?

Kom jij stagelopen bij hét mediabureau van Zuid-Holland? Volg je momenteel een opleiding in de richting van Mediamanager of Media en Communicatie en ben je op zoek naar een toffe werkplek, waarbij je meewerkt in het team tijdens een stage Operations?

Wij zijn op zoek naar een leergierige stagiaire voor de afdeling Operations die ons team wil komen versterken voor een periode van minimaal 6 maanden. De stageperiode is vanaf september 2023, maar mocht je nog op zoek zijn naar een zomerbaan zou je ook al morgen kunnen starten!

Wat ga je doen tijdens de stage operations?

Je draait mee op de afdeling Operations waar je een breed en verantwoordelijk takenpakket hebt. De afdeling Operations geeft media-advies en zorgt er samen met collega’s voor dat de mediacampagnes van onze klanten een succes worden.

Tijdens je stage Operations ondersteun je onze collega’s op het gebied van het maken van mediaplannen en het geven van media-advies aan onze klanten.

Tevens pak je administratieve taken op vanaf de invoer van een opdracht tot het opstellen van een offerte in onze backoffice. Je zorgt ervoor dat dit proces nauwkeurig verloopt en verwerkt wordt in onze backoffice. Je werkt hierbij in korte lijnen samen met de afdelingen Mediaplanning, Online, Account en Finance.

Daarnaast heb je regelmatig contact met onze klanten en media-exploitanten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.


Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Neem contact op