Vacature:

WordPress Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Ben jij een WordPress Developer die enthousiast wordt van het zelfstandig ontwikkelen van websites en webshops voor veel verschillende klanten? Wij zoeken een medior of senior developer die ons team in Rotterdam komt versterken.

Je hebt ervaring met het bouwen van WordPress sites en evt. WooCommerce shops en hebt verstand van front- en backend development. Je werkt gestructureerd en maakt kwalitatieve en responsieve websites. Je vindt de juiste plugins, thema’s en frameworks die passend zijn bij de wensen van de klant. Omschrijven wij jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Elke week is er een sprintcall met het gehele development team. Hierin bespreek je de doelen en taken van afgelopen week, maar wordt ook duidelijk wat er deze week op de planning staat. Jij werkt met jouw collega Developer gestructureerd aan het bouwen van webshops en websites.

Je vraagt naar de input van de klanten en bespreekt dit ook met de Projectmanager. Zo haal je elke dag weer het beste uit jezelf om aan de klanten hun wensen voor een WordPress website te voldoen. Je plant in dat de nieuwste versie van WordPress livegezet wordt op onze klantsites. En controleert samen met de Webmaster of alles nog functioneert zoals het hoort.

Op vrijdag kijk jij terug naar een drukke, maar leuke week. Het Development team heeft weer veel gedaan en gebouwd om de WordPress omgeving van onze klanten te verbeteren. Jij weet steeds beter wat hun wensen zijn en gaat hiermee aan de slag…

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we dagelijks samen met Wind Mee en Zuiver Media, een team van in totaal 60 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en cv via de onderstaande button achter te laten. En wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Neem contact op