Vacature:

WordPress Developer

Modern Minds | 32-40 uur

Wie ben jij?

Ben jij een WordPress Developer die enthousiast wordt van het zelfstandig ontwikkelen en beheren van websites en webshops voor veel verschillende klanten? Wij zoeken een junior/medior developer die ons team in Rotterdam komt versterken.

Je hebt ervaring met het bouwen en beheren van WordPress sites en WooCommerce shops.

Wat ga je doen als WordPress Developer?

Elke week is er een sprintcall met het gehele Development team. Hierin bespreek je de doelen en taken van de komende week. Jij werkt met jouw collega Developer gestructureerd aan het bouwen van webshops en websites.

Je vraagt naar de input van de klanten en bespreekt dit ook met de Projectmanager. Zo haal je elke dag weer het beste uit jezelf om aan de klanten hun wensen voor een WordPress website te voldoen. 

Samen met de andere developers bepaal je de standaard om onze tientallen WordPress sites veilig, up-to-date en stabiel te houden. Jij zorgt ervoor dat de nieuwste versie van WordPress live gezet wordt op de website van de klant. Daarnaast controleer je of alles nog functioneert zoals het hoort.

Op vrijdag kijk jij terug op een drukke, maar leuke week. Het Development team heeft weer veel gedaan én gebouwd om de WordPress omgeving van onze klanten te verbeteren. Jij weet steeds beter wat hun wensen zijn en gaat hiermee aan de slag.

Hoe ziet jouw dag eruit?

09:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

Jouw profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Only Dutch speaking citizens of the Netherlands qualify, other resumes will be discarded.

Wat bieden wij?

Worden wij collega's?

Wind Mee, Zuiver Media en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor online en offline campagnes voor onze klanten. Vanuit ons hippe kantoor in Rotterdam werken we samen met een team van ruim 70 specialisten.

Bij Zuiver Group koesteren we rauw talent, steunen we elkaar en coachen we je om de beste versie van jezelf te worden. Nieuwsgierig geworden? Vul dan het sollicitatieformulier in via de onderstaande button en wie weet zijn wij binnenkort collega’s! 

Magento developer

Neem contact op